Wat is coaching?

Heb jij een coaching traject nodig in Utrecht?

Soms heb je hulp of advies nodig om een ander perspectief op zaken te krijgen. Iemand die je ondersteunt met het ontrafelen van de knoop in je hoofd.

Ik kan je hiermee helpen

door middel

van een coaching traject op maat.

Ik help je bewust te worden van je eigen patronen en geef je handvatten om hier ook van af te komen. Met de juiste oefeningen en vragen die je jezelf stelt kom je tot inspirerende inzichten.

Ik begeleid je in jouw persoonlijk proces zodat je verder kan; positief veranderen en vooral blijvend veranderen.

Je werkt op een overzichtelijke manier met bijpassende tools, technieken en opdrachten. Het traject is op maat gemaakt, volledig afgesteld op jouw behoefte.
Natuurlijk speelt het verleden je soms parten, maar we gaan niet je hele verleden omhooghalen. We werken met oog op de toekomst en het nu. Wat je geleerd hebt in het verleden, kan je toepassen. Beter omgaan met wat er is gebeurd, geeft je rust, helderheid voor nu en met wat er komt.

Waar ga je aan werken in dit coaching traject?

 • Persoonlijke ontwikkeling en bewustwording
 • Zelfvertrouwen krijgen of vergroten
 • Ontdekken, ontwikkelen en toepassen van jouw capaciteiten zowel in je werk als in privé situaties

 Wanneer kies je ervoor om de ondersteuning van een coach in te schakelen?

 • Als je meer zelfvertrouwen, waardering, erkenning wil ervaren
 • Als je een goede focus wil hebben op dat wat je belangrijk vindt
 • Als je meer geluk, liefde, positieve en goede emoties wilt voelen in je leven
 • Als je wil leren loslaten
 • Als je wil weten hoe je een gedrag kan veranderen
 • Als je erachter wil komen hoe je met jouw obstakels in je leven kunt omgaan
 • Als je meer balans wil ervaren in je leven.
 • Als je moeite hebt met de verhouding van werk en privé
 • Als je de rust in je hoofd en lijf wil terugvinden
 • Als je van je eigen kracht, talent en vaardigheden uit wil gaan
 • Als je wil werken aan je capaciteiten en karaktereigenschappen
 • Als je niet meer wil uitstellen maar je meer wil focussen en efficiënt met jouw doelen om wil gaan
 • Als je toe bent aan een nieuwe uitdaging, andere focus in je leven
 • Als je jouw carrièremogelijkheden wil ontdekken

Coaching helpt je zakelijke- als je privé doelstellingen te realiseren en zo een persoonlijke groei te ontwikkelen.  

De inzichten die je krijgt bij coaching zal je nooit vergeten en kun je te allen tijde inzetten. Je zult de voordelen van dit coachingtraject zowel op korte- als op lange termijn ervaren. 

Ik heet je welkom in Utrecht voor de eerste gratis coach sessie.

Tijdens de eerste sessie leren we elkaar eerst kennen en bepalen we of de welbekende klik is. We kijken wat er speelt en wat je graag wilt veranderen. Waar sta je nu en waar wil je naar toe.

De eerste sessie is altijd gratis.

Of je een traject aangaat of niet, je krijgt meteen een heldere visie van me. Hierin bespreek ik wat je obstakels zijn en wat de eerste actie punten zijn.

 Hoe ziet het coach traject eruit?

We kijken samen wat echt speelt. Is er nog een dieper verlangen? Vooral de “waarom-vraag” speelt hier een belangrijke rol. Wat zijn je obstakels en wat heb je al in huis? We gaan uit van wat wat je wel kan. Dit is vaak meer dan je denkt!Natuurlijk heb je vaardigheden nodig maar dat komt goed. Alles valt te leren. Daar ga ik je zeker bij helpen en we doen het op jouw tempo.

Plan van aanpak van het coach traject

Als we dan helder hebben waar je naar toe wil werken, maken we een plan. Een plan waar helder en duidelijk in beschreven staat waar je naar toe wil, en wat je daarvoor moet doen.

Er zijn drie dingen nodig om succes te hebben:

 • Weten hoe je het moet doen (vaak de makkelijkste)
 • Wat is jouw verhaal daarbij
 • Wat zijn jouw overtuigingen bij dit doel, het coach traject

Als dit allemaal op ‘groen’ staat (en dat merk je met elk succes wat je gaat ervaren), ga je jouw plan uitvoeren. Ik help je daarbij als motivator, coach en als “stok achter de deur”. Je staat nooit alleen maar je bent wel zelf verantwoordelijk.

Evaluatiegesprek

Het einde van het coaching traject bepaal je zelf. Je voelt het zelf wel wanneer het goed is. Dan heb je voldoende zelfvertrouwen en succes opgebouwd. Dit is het moment dat we een evaluatiegesprek gaan voeren. We kijken naar het traject, waar je nu staat en wat je nog te doen hebt. Vaak nemen we afscheid maar het is ook mogelijk dat je in een vervolg programma stapt (zie verder).

Hoe lang duurt een coaching traject?

Bij de eerste gratis sessie bespreken we het traject en de tijdsduur van het traject. Dit is voor iedere persoon verschillend.  Afhankelijk van jouw doel of coach vraag moet je uitgaan van het gemiddelde van 6-10 coach gesprekken. Je mag zelf kiezen wanneer we deze gesprekken houden maar over het algemeen wordt er gekozen voor 1 gesprek per 2-3 weken. Jouw traject is volledig persoonlijk die we op jouw behoefte afstellen.

Wat kan je verwachten tijdens het coach traject?

Gedurende het coach traject spreken we elkaar live of via Skype. Je krijgt oefeningen ter plekke en opdrachten mee naar huis. De verandering vindt vooral plaats buiten de coach uren. Vaak nemen we een Metaprofieltest af. Deze test meet niet wat je denkt maar hoe je denkt. Dit brengt dus je persoonlijke denkstijl in kaart.Het is goed om te weten hoe je er voor staat.
Ik gebruik verschillende coaching technieken zoals: NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), Oplossingsgericht coachen, Mindfulness. Ik heb mijn opleiding to trainer gevolgd bij Phoenix Opleidingen.

Welk nazorg coaching traject kan ik je bieden vanuit mijn praktijk in Utrecht ?

Het kan voorkomen dat je bij mij bent omdat je een burn-out hebt gehad. Veel mensen willen dan nog even aangehaakt blijven na het traject. Dit kan vanzelfsprekend!  Je kunt voor altijd bij me blijven als je wilt. Niets is gek, je bent niet de enige.

 1. Update coaching
  2 of 4 keer per jaar ontmoeten we elkaar. Hierin kan je je ei kwijt. Ik ken je al goed om te weten wat er speelt. Dat voelt veilig en vertrouwd. Je blijft scherp en up to date. Zó voorkom je terugval.
 2. Blijven groeien
  We staan nooit stil. Nieuwe uitdagingen komen. Je hebt een burn-out gehad en nu een nieuwe baan. Hoe pak je dat aan? Dat is best lastig want na een burn-out ben je niet meer dezelfde. Hoe word je weer gelukkig of wil je andere vaardigheden ontwikkelen?Iedereen wil zich blijven ontwikkelen. Je krijgt altijd de juiste begeleiding bij de juiste vraag.
 3. Mentor Coaching
  Een manager die zijn team beter wil coachen. Leren van de coach. Ik begeleid je op locatie (opnames van gesprek) via Skype. Ik help je met de juiste vragen stellen. Jouw houding zegt alles en daar werken we dan ook aan.
 4. Online Coaching
  De persoonlijk trajecten wisselen we af met Skype sessies. Ik organiseer ook veel online coaching. Dan kan je op je eigen tempo en wanneer jij wilt de coaching volgen. Je gaat je doelstellingen behalen (het begin) en je leert beter omgaan met het negatieve stemmetje in je hoofd.
  Ik ben meer programma’s verder aan het ontwikkelen. Soms zijn de programma’s/cursussen gratis, soms vraag ik hiervoor een vergoeding.
 5. Training en Workshops
  Ik ben trainer op identiteitsniveau. Dat betekent dat ik grote vraagstukken en echte verandering in jezelf train. Een voorbeeld hiervan is de training “In Harmonie met Jezelf”. Behalve met je hoofd en handen ga je ook met je hart werken en voelen. Vaak doen we alles rationeel en vaak komt het gevoel later.

* Deze bovenstaande trainingen en coachsessies zijn ook los verkrijgbaar.

Laten we kennismaken en dan weet je meteen of ik bij je pas. Tot nu toe is iedereen bij me gebleven;)

Wil jij graag weken aan je persoonlijke ontwikkeling en bewustwording?  Wil jij graag je zelfvertrouwen vergroten? Wil jij jouw capaciteiten ontdekken, ontwikkelen en toepassen?

Neem dan contact met me op door mijn contactpagina in te vullen of stuur een mail naar kiki@kikikemp.nl en ontdek hoe ik jou kan helpen met een coachingtraject zodat ook jij weer met opgeheven hoofd de hele wereld aan kan!

Kiki Kemp, personal coach en coach voor leerkrachten, Utrecht.