Hoe dichtbij ben jij? Bij de best mogelijke persoon die je ooit zou kunnen worden?

Deze vragen zetten me aan het denken. Heb ik het beste van mezelf al bereikt? Of ben ik net begonnen? Het antwoord lees je in dit blog (met speciale aankondiging)

In Harmonie Met Jezelf

Afgelopen dinsdag, op mijn 43e verjaardag, ben ik geslaagd als Trainer op Identiteitsniveau. Ik heb een training ontwikkeld van twee dagen: Gewoon jezelf oftewel  in harmonie zijn met jezelf

Poeh…dat was een reis naar mezelf. Pijn voelen waar mijn gemis zit; de keerzijde van verlangen. Ik mag nog zo naar iets verlangen, maar als het er niet is? Zoals mijn trainer vertelde: je hebt (pijnlijke) ervaringen nodig om te leven. Om te groeien. En het klopt.  Ik ben de afgelopen tijd zo gegroeid.

Het is goed zoals het is

Ik heb zo’n hard oordeel naar mezelf gehad. Nu niet meer. Ik ben….inclusief mijn leuke en schaduw kanten. Dat is prima. Het mooie is; ik ben al zo veel verder dan ik dacht.

Ik ben goed zoals ik ben.

Quote van mijn Trainer

Quote van mijn trainer

De energie kan weer stromen. Hierdoor beter in staat om zacht te zijn. Mild naar mezelf.
Mild zijn geeft de moed om onszelf werkelijk van binnen te bekijken. De vraag te stellen: wat heb jij nodig om jezelf te accepteren?

Mijn cliënten willen het liefst ‘zichzelf zijn en voelen’. Het lukt niet altijd. De waan van de dag. Je bent moe. Niet jezelf naar de kinderen toe. Anderen hebben het idee dat ze vaak een rol spelen.

Het is lastig. We zijn zo hard naar onszelf. Daardoor doet het ook zo veel pijn. We streven naar een acceptatie. Als dat niet lukt, straf je jezelf continu.

Ik herken het zo.

Dus waar ben ik op deze reis?

Ben ik dan net begonnen? Nee, ik ben niet net begonnen (ben al 43 hè).
Heb ik dan mijn bestemming al bereikt? Mwah, ik vind mezelf een mooi persoon.
Maar de best mogelijke?

Ik ben gewoon vaker mezelf. Veel belangrijker dan best mogelijke.

Daar gaat het toch om?

Aankondiging!

Ik ga mijn training weer geven! Ik ga het doen. Het is spannend om zo’n persoonlijke training te geven. Nu staat die nog op papier, maar elke letter is doorleefd. Elke oefening is gevoeld, getest en bewezen. Het is goed zo.

Iedereen mag en kan zichzelf zijn

Het lijkt me fantastisch om deze twee dagen met jou te werken.

Wil jij meer details en toegang tot de investering voor de tweedaagse training Gewoon Jezelf (10-11 maart 2018)?

Meer informatie over Gewoon Jezelf vind je hier

Ps. Stuur deze speciale aankondiging gerust aan je vriend(in) die je deze training gunt. Of wellicht kom je samen? Dat kan ook.

Wie is Kiki? Kiki Kemp is een life coach en trainer op identiteitsniveau. Zij gelooft dat je alles kan bereiken wat je wil. Je hoeft alleen maar de eerste stap te zetten. Ze coacht jou in beweging naar jouw gewilde leven. Ze organiseert Challenges om je doel te halen. Ontwerpt trainingen waar In Harmonie met Jezelf de belangrijkste focus is. Niet alleen vanuit je hoofd en met je handen. Vooral ook met je hart. Leef je leven en voel je heerlijk. Rust, positieve focus en lachen! Elk probleem is makkelijker als je er om kan lachen.