Wat ervaren mijn klanten?

Elke ervaring is een gevoel dat klopt

“Ondanks dat ik al verschillende persoonlijk ontwikkeltrajecten heb gedaan in het verleden, heeft dit traject mij écht veranderd! “

Ik heb mijn positieve kwaliteiten echt in weten te zetten. En wat daar nog mooier aan is, ook met volle overtuiging! Ik ben veel minder aan het piekeren. Daarnaast ben ik van passief naar actief gegaan.

Ondanks dat ik al verschillende persoonlijk ontwikkeltrajecten heb gedaan in het verleden, heeft dit traject mij écht veranderd!

“Het is superfijn dat een objectief iemand naar je wil luisteren. Kiki kan je vervolgens suggesties doen waardoor je weer een beetje op het juiste spoor zit. Soms weet je dit zelf even niet meer, maar dan is het prettig dat iemand die cirkel doorbreekt”.

Jesse Peters, 34 jaar

Assistant Department for Educational and Student Affairs, Utrecht

“Nog meer geloof in mezelf “

Top Coach. Je geeft me een vertrouwd gevoel. Een positieve boost gegeven!

Je zorgt dat ik zelf tot inzichten kom. Dat is heel belangrijk want uiteindelijk moet ik het toch zelf doen! Het is mijn leven en iemand kan me wel helpen maar de touwtjes liggen in mijn eigen handen.

Dit doe je heel goed. Super bedankt.

Karin, 22 jaar

Fitness instructrice, Maarheeze

“Ik accepteer mezelf zoals ik ben “

Ik zat niet lekker in mijn vel en had iemand nodig die mij kon helpen de positieve kant weer te zien.

Ik accepteer mezelf zoals ik ben. Ik besef nu meer dat ik er mag zijn en dus de kansen mag pakken op een gelukkig leven.

Femmmie Roques, 31 jaar

Medewerker Catering, Utrecht

“Ik voel me zekerder en minder streng voor mezelf “

Ik ben er nog niet maar ik heb mijn doel wel in zicht.

Mijn resultaat voelt als een 9! Ik voel me zekerder en minder streng voor mezelf.

Ik durf nu te zeggen wat ik denk. Voor mezelf opkomen.

Hierdoor ook een betere bijdrage kan leveren aan de afdeling waar ik werk.

Rochelle, 35 jaar

Nieuwegein

“Ik zou géén burnout hebben gehad als ik eerder Kiki als coach had gehad”

Ik was herstellende van een burnout. Ondertussen zoekende naar evenwichtige balans tussen belasting en belastbaarheid. Ik zat vast in de patronen van perfectionisme, onvoldoende grenzen aangeven en niet kunnen loslaten.

Meer een gevoel van tevredenheid en leren kijken naar de dingen die wel goed gaan, meer positief, meer rust in alledaagse bezigheden, grenzen meer aangeven, anders omgaan met neiging tot perfectionisme.

Nu heb ik meer inzicht gekregen in hoe ik patronen kan veranderen en doorbreken. Alle actie die ik onderneem, leidt tot verandering.

“Het is goed zoals het is” dat is mijn reminder!

Ik ben trots op mezelf omdat ik in staat ben om patronen te doorbreken die ik al jarenlang heb gebruikt. Ze leverden me destijds ook veel op.

Klik hier voor de gehele video van Mariska

Mariska Markenhof, 42 jaar

Leerkracht, Vianen

“Meer rust in mijn hoofd”

Wie ben ík zonder mijn gezin, vroeg mijn verliescounselor. Ik wist het niet.

Ik geloof weer in mezelf.  Ik vertrouw op mezelf. Ik was vooral veel bezig met piekeren en nadenken. Maakte geen stappen tot actie.

Durf nu meer voor mezelf te staan. Heb meer rust in het hoofd. Ik blijf niet zo hangen in de emotie, maar kan er nu van een afstand naar kijken.

Het leven is mooier en intenser.

Mijn reminders? Positief, Kracht en liefde

Alice

Trotse moeder, Utrecht

“Ik ben blij met mezelf “

Ik was zoekende naar de juiste communicatie in lastige en emotionele situaties.

Ik voelde mij niet meer gehoord. Was in een passief en klagend persoon veranderd. Dus wilde ik mezelf weer kunnen zijn.

Kiki heeft mij bewuster gemaakt van mijn beladen woorden en houding. En dat ik mezelf zeker kan veranderen. Ik weet nu waar mijn knelpunt zit.

Nu? Ik ben blij met mezelf, trots wat ik heb bereikt. Positief en open er in staan.

Tanja Essers, 37 jaar

Patroonmaakster, Utrecht

“Leren voor mezelf te kiezen! “

Wat wil ik zelf? Ik voelde me vaak verdrietig, worstelde met een enorme rugzak. Ik heb flinke stappen gezet in loslaten, accepteren en voor mezelf kiezen.

Ik durf naar mijn gevoel te luisteren en te uiten naar anderen! Ik heb weer een stuk rust gevonden.

Kan eindelijk mezelf accepteren zoals ik ben. Ik mag zijn wie ik ben!

Het feit dat ik naar mijn gevoel durf te luisteren en te uiten! Daar ben ik trots op.

Janneke Burggraaf, 51 jaar

Kamerik

“Vrij kunnen zijn, dat is relaxed! “

Ik ben er trots op dat ik bepaalde denkpatronen heb doorbroken. Ik ben er trots op om te kiezen voor mijn gezin, ontspanning, maar toch ook ‘gewoon’ nog even een bedrijf er bij run.

Te veel vastgeroest in mijn eigen overtuigingen. Te veel werken, te veel spanning en weinig rust. Te weinig aandacht voor zaken die er echt toe doen.

Ik had het gevoel te leven als een robot.

Gesprekken met een coach laten je ogen openen. Je ziet dat het ook anders kan. Dat het niet alleen zwart en wit is. Dat je zelf bepaalt hoe je het wil hebben. Het benoemen van positieve zaken per dag heeft me geholpen bepaalde zaken te doorbreken.

Meer geluk, meer liefde, meer rust.

Door het coachingstraject met Kiki heb ik mezelf meer gevonden. Ik ben liever geworden voor mezelf, maar ook voor mijn man. Hierdoor is mijn basis heel krachtig. Ook kan ik nu beter de balans vinden tussen werk en ontspanning.

Vrij kunnen zijn. Dat is relaxed!

Anneke Vogels, 34 jaar

Ondernemer in Online Projecten en Copywriter, Berlicum

“Echt in het hier en nu leven”

Toen ik bij Kiki kwam voelde ik me onzeker. Vond het moeilijk om rust te vinden. In mijn hoofd was ik veel aan het nadenken. Hierdoor kwam ik in een negatieve spiraal. Tja, en dan ga je overal vraagtekens bijzetten. Nee, ik kon écht niet genieten.

En nu? Nu waardeer ik mezelf weer. Ik kan nu stilstaan bij situaties waar ik me niet goed bij voelde. Uit je hoofd en in je gevoel.

Ik kan meer genieten van de dingen om me heen. Echt in het hier en nu leven. Zaken van vroeger heb ik kunnen afsluiten. Hierdoor heb ik veel meer rust gevonden in mezelf!

Geloof in mezelf!

Kiki, je bent een fantastische coach! Je stelt de juiste vragen om mij in allerlei situaties inzicht te geven. Open, persoonlijk, eerlijk en in staat ook jouw gevoelige kant te tonen. Dat vind ik heel waardevol. Alles wat ik nodig had!

Mayra Smit, 34 jaar

New Business Development Manager, Amsterdam

“Ik kan nu betere keuzes maken die bij mij passen en niet persé voor een ander”

Als leerkracht en thuis kon ik mijzelf niet goed meer focussen. Kleine dingen werden grote dingen en hier kwamen veel emoties bij kijken. De emmer was vol.

Ik voel nu beter aan wanneer ik in mijn oude patroon kom. Ik kan er nu voor zorgen om even een stapje terug te doen. En hoe ik hier op wil handelen. Even tijd voor mijzelf, duidelijkheid vragen van de ander. Maar ook voor mijzelf opkomen, nee zeggen of mijn nuchtere kant naar boven laten komen!

Mijn gedachten zijn niet de waarheid. Ik kan zelf veranderen door stil te staan bij het moment.. Ik kan nu betere keuzes maken die bij mij passen en niet bij een ander of bij mijn ‘vroegere’ ik.

Ik ben nu vooral een fijner mens voor mijzelf, maar ook voor mijn gezin.

Marleen Pantekoek, 31 jaar

Leerkracht, Noordeloos

“Heb meer rust en energie!”

Het traject heeft mij nieuwe inzichten gegeven. Het heeft mij ‘gedwongen’ tot actie ondernemen. Ik heb zelfvertrouwen op bepaalde gebieden terug gewonnen. Ik kan pessimisme ombuigen naar positieve. Stappen uit comfortzone. Keuzes maken. Het heeft mij duidelijk gemaakt dat alles wat ik verlang en wil, in mijzelf zit, net als dat wat mij daarvan weerhield.

Heb hierdoor meer rust en nieuwe energie!
Kiki helpt je met ‘struggelingen’ die je zelf niet goed kan aantonen of onder ogen kan/wil zien. Ze helpt je op een prettige manier op weg. Het heeft bij mij geholpen bij het bereiken van persoonlijke doelen. En ook het verbeteren van mijn resultaten.

Kim Krauwel, 31 jaar

Senior Project Manager, Amsterdam

“Ik kan reflecteren op mezelf”

Voor de coaching was ik moe, kon nergens mijn draai vinden. Had constante onrust in mijn hoofd en lijf. Ook was ik mijn doel kwijt en kon ik in mijn werk niet meer de energie vinden om dingen te doen. Het plezier was compleet weg. Thuis had dit ook zijn weerslag. Ik kon weinig hebben van de meiden en zag van weinig dingen de leuke kant in.

Nu heb ik weer plezier in mijn werk. Meer rust in mijn hoofd en lijf. Hierdoor ook rustig kunnen zijn. Ik kan reflecteren op mezelf zonder meteen heel negatief te zijn. Juist ook de positieve dingen te benoemen.

Pam Ladage, 36 jaar

Leerkracht, Nieuwegein

“Je kan niet alles zelf!”

Zonder de gesprekken met Kiki was ik nooit zo goed voor de dag gekomen.
Kiki heeft een out of the box visie. Ze heeft een frisse kijk op zaken. Ze kan jouw vaak vastgeroeste (gedachte)patronen doorbreken. Je kan niet alles zelf. Tuurlijk een coach kan ook een vriend of familielid zijn. Maar Kiki is een professional met een duidelijke aanpak.

Ik heb meer zelfvertrouwen, ben ontspannener, milder en veel trotser op mijzelf!

Victor Visser, 36 jaar

Senior Product Designer, Utrecht

“Ik ben me bewust van mijn eigen manier van handelen.”

Kiki maakt je bewust van de keuzes die je maakt en waarom je deze maakt. Je wordt je volledig bewust van de obstakels. Een coach houdt je een spiegel voor. Ze laat je zien dat er vaak veel meer komt kijken bij beslissingen dan je zelf in eerste instantie voor ogen hebt. Het maakt je ook bewust van je eigen manier van handelen.

Hanneke Heeren, 28 jaar

Campagne Manager, Amsterdam

Ga met mij de samenwerking aan. Laat mij je leren jezelf weer te zijn.

Kies voor jezelf, jouw vrijheid en voel je gelukkig met jezelf.