Ja ook ik word soms GEK van mezelf

Ja ook ik word soms GEK van mezelf

Vergeten. Ik ben gewoon mijn kinderen vergeten. Straal vergeten. Besef me dat op het moment dat ik met een kop koffie aan de telefoon zit met mijn vriendin. Ik hang op. Opeens weet ik dat mijn kinderen al een kwartier aan het wachten zijn bij het zwembad. Verkleumde...
Ik en mezelf laten zien

Ik en mezelf laten zien

Ik heb een gedicht gemaakt aan de hand van een Tibetaans gedichtvolgorde. What the f* is een Tibetaans gedicht? Lees dat hier en dan kan je het ook meteen zelf doen.  Luister hier het onderstaande gedicht hier voor de podcast.  Ik en mezelf laten zien   Ik en...
Van nooit genoeg naar innerlijke rust

Van nooit genoeg naar innerlijke rust

Nooit gedacht dat ik ‘innerlijke rust’ zou voelen. Ik? Die woorden alleen al! Ik denk dat ik altijd ver af heb gestaan van rust, mildheid en acceptatie van mezelf. Maar ik was moe, uitgeput en ik kon niet meer. Nu kan ik vol trots zeggen dat ik van mezelf hou. Ik ben...
De leerkracht, het probleem en haar droom

De leerkracht, het probleem en haar droom

Heb jij ook ooit zo’n leerkracht gehad die geen orde kon houden? Ik schaam me soms wel als ik aan hem terugdenk. Oh, ik heb me echt schandelijk gedragen. En nu coach ik Susan. Ik werd deze week zo geraakt door Susan. Ze heeft een sparring sessie van een half uur met...