Coach voor je loopbaan

Whatever you decide to do, make sure it makes you happy

“Ik weet gewoon niet wat ik wil. Echt, ik heb  er alles  aan gedaan, maar ik kom er gewoon niet achter wat ik wil doen.” 

Hoor jij dit net zo vaak als ik?

Zo veel mensen om me heen (niet alleen in mijn praktijk) hebben dat gevoel verloren van wie ze zijn en wat ze nu graag willen op het professionele vlak. Er zijn zoveel redenen waarom je je baan niet meer leuk vindt.  Genoeg mensen hebben een hekel aan hun baan, weten niet hoe ze nu energie krijgen.

Weet dat ik hier geen oordeel over heb, want dit was ik ook 17 jaar geleden. Ik was leerkracht en ik was daar goed in. Maar na 4 jaar was ik ongelukkig en bleef ik mezelf vragen ‘Is dit alles dat er is?’

Heb jij dit ook?

Een leuk leven, maar je carrière geeft je niet genoeg energie. Een sabbatical of allerlei andere banen gehad, maar nog steeds geen echte vervulling? Geef jezelf niet nog meer kansloze jaren en misstappen. Ontdek wat echt bij je past. Waar jij volledig jezelf kan zijn.

Na 5 jaar, als (loopbaan) coach en trainer waarbij ik geweldige vrouwen coach met hun uitdagingen van het leven en hun carrière, heb ik zoveel geleerd over weerstand en obstakels. Ik heb een coaching traject ontworpen om te leren veranderen. Om jou te coachen naar een baan die jou gelukkig maakt. Die beantwoordt aan jouw waarden, wensen, vervulling en nog veel meer.

Wat is de aanpak?

Jij weet (onbewust) allang wat bij jou past.  Dus geen online loopbaantest die bepaalt welke baan jij moet doen. Ik geloof dat jij alles al in je hebt om te weten wat jou energie geeft. Wat jouw volgende stap is.

Je krijgt inzicht in wie je bent, wat je wil en wat je kan. Je ontvangt tips voor het zoeken naar een baan en hulp bij sollicitatie gesprekken. Ik leer je de juiste houding te geven als je in gesprek gaat.

Het enige dat jij nodig hebt is jezelf, een goede dosis aanpak-mentaliteit en bereid de kern aan te pakken.

Online coaching

vanuit je eigen huis op coaching ontvangen. Geen reistijd, parkeergeld en complete rust

Meer informatie

Groepscoaching

hulp van anderen, de ander helpen met jouw verhaal, in een veilige omgeving, echt contact maken

Meer informatie

1 - op - 1 Coaching

rust in mijn hoofd, meer zelfvertrouwen, durf nee te zeggen, ik ben weer mezelf, passie gevonden

Meer informatie