1 op 1 Coaching

Het uiteindelijke succes ligt bij het begin.

Kies je altijd en bewust voor het aanpakken van de kern?

In het klein houden zit de sleutel. Succes is de optelsom van een groot aantal opeenvolgende momenten. Niemand gaat met een groots voornemen naar bed om de volgende ochtend met het resultaat in handen en alom gelouterd wakker te worden.

Het heeft tijd nodig. Het is een proces, en onderweg kent het ook zijn mislukkingen. Het gaat om hoe je omgaat met de vele kleine gebeurtenissen die je op je pad komen. Iedere keer. Opnieuw.

Ga je het aan en los je het op? Of laat je je ontmoedigen en stop je ermee? Durf je te genieten wanneer het meezit? Maakt het je onverschrokken als het tegenzit?

Heb je een eerlijke ambitie, die écht van jou is, alleen van jou, dan heb je ook de moed om door te zetten.

Eerlijke intentie overwint alle tegenslagen. Omdat je écht wilt! Het is aan mij om die kracht bij jou naar boven te halen.

Waarom een coach voor jezelf?

  • Je moet zoveel van jezelf
  • Twijfel of je het wel goed doet
  • Jezelf willen verbeteren maar niet weten hoe?
  • Andere baan maar waar ben je goed in?
  • Hoe laat je los?

“.. in ieder geval heb ik mezelf weer terug en heb ik een duidelijk doel voor ogen, waar me dat gaat brengen weet ik nog niet, maar dat ik de goeie kant op ga weet ik zeker. Een doel geeft mij rust en maakt mij een veel aangenamer persoon voor de mensen om mij heen.”

Gauke Tijssen

Projectmanager, VERTOV

Ieder moment kent zijn onzekerheid. Je wordt voortdurend afgeleid. Door mensen om je heen die een andere visie hebben. Door de verleidelijkheid van de makkelijkste weg. Door de drukte en de waan van alledag. Of door je twijfels. Achteraf is alles verklaarbaar Als je terugkijkt vanuit de comfortabele positie dat je daar bent waar je heen wilde, is alles logisch. Maar hoe is het als je nog vóór het moment staat?

Doe je het? Zet je de stap? Zet je alle volgende stappen ook? Alleen dan kan succes zijn weg vinden. Durf te twijfelen, durf te overwinnen.

Ambitie is veel meer dan het gemiddelde. Het is het maximale uit jezelf en uit je mogelijkheden halen. Hoe eenvoudiger je het houdt, hoe meer impact het heeft.

Doelen hebben beweging nodig. No-nonsense gewoon dóén. Alleen met lef kun je je twijfels overwinnen. Door daadwerkelijk de eerste stap te zetten, kun je ervaren of het ook de juiste stap was. Bijstellen kan daarna altijd nog. Dat is een kwestie van continu leren van alles wat je onderneemt.

Creativiteit helpt je daarbij. Ambitie vraagt om moed om buiten je comfortzone te stappen. Het vraagt ook om eigenwijsheid, zonder daarin te verstarren.

Het is luisteren naar het inzicht van anderen en daarin je eigen keuze blijven maken. De oprechtheid van die keuze is de enige spiegel die ik je kan voorhouden.