Meer genieten en het beste uit jou en je leven halen?

Attentie Pijl  11 Coaching Technieken die hét verschil voor jou gaan maken

Attentie Pijl  Het einde van die beren op de weg, pak jij deze kans of mis jij de boot?

Attentie Pijl  De beste tip in gelukkig voelen +  mijn klanten hier buitengewone resultaten mee behalen

Attentie Pijl  Zorgt piekeren over iets (simpels) dat gebeurd is jou een rot gevoel? Met deze makkelijke techniek raak je dat  gevoel kwijt

Attentie Pijl  Geen zorgen meer maken over iets dat komen gaat

Attentie Pijl  Waar sta je nu en wat is de kleinste stap om je leven een betere wending te geven?

Attentie Pijl  Een krachtige tool waarmee je alles aankan en dat iedereen kan leren

Attentie Pijl  5 stappen die je niet mag missen om in actie te komen

Attentie Pijl  Wil je meer vertrouwen op de keuze die jij maakt?

Attentie Pijl  Loslaten. Ik denk dat 95% van mijn klanten aan het eind van een coaching traject dit goed kunnen. Jij ook?

Kiki Kemp

Kiki Kemp

‘Niet kunnen’ bestaat nu gewoon domweg niet. Ik maak nu zelf mijn keuzes.

Krachtig zijn is top, maar wel met de juiste zachtheid naar mezelf.  Ik ben milder naar mezelf en anderen.  Het hoeft niet perfect te zijn. Falen? Ik ga nog heel veel falen. Maar wie niet waagt dit niet wint. Ik ben bereid het risico te nemen, zolang ik mezelf maar ben.

Kwetsbaarheid en angst lopen hand in hand op zo’n moment. Maar als eenmaal echt je zelf bent, wow, dan ben je gewoon onwijs trots op jezelf. Want dan ben je vanuit je eigen waarden voor jezelf opgekomen. Dat is niet zwak, dat is sterk.

“Ik vertrouw er op dat het goed genoeg is wat ik doe”