Ja! Ik wil gewoon goed genoeg zijn en daar helemaal voor gaan.

Maar… ik weet alleen niet hoe

Ben jij klaar om voluit te leven?

Je bent er als zelfstandige vrouw nu klaar voor om te mogen zijn wie je bent. Om zoveel mogelijk uit jezelf te halen. Maar hoe? Je hebt al zoveel geprobeerd. Gratis tips lezen, lid van de Facebookgroepen etc. Is dit het nou? Er is toch veel meer in het leven? Ook voor jou toch?

Je hoofd loopt vol van negatieve gedachten en continue kom je jezelf tegen. Eigenlijk vind je dat je niet te veel moet zeuren, want je hebt het toch best voor elkaar? Iedereen heeft wel eens rotdagen. Dat is tenminste jouw aanname.

Toch zul je iets moeten met dat knagende gevoel en die nachten dat je wakker ligt. Op dit moment probeer je het zelf op te lossen maar dat lukt ook niet echt.

Herkenbaar? Dan is deze Workshop dé oplossing voor jou.

Ik deel een bewezen basis stappenplan met als ultieme doel:

“ Ik mag en kan zijn wie ik ben. En dat is helemaal ok”

Wat gaan we doen deze avond?

Wat ik je tijdens deze bijna gratis workshop ga leren is ongelooflijk waardevol. Mijn klanten en ik zelf zijn het bewijs dat het kan. Ik gebruik ook deze stappen nog steeds. Is iets waar ik moeite mee heb? In mijn hoofd pak ik een van de stappen en het is steeds sneller opgelost.

Ik ben wel van de actie hoor. Ergens in blijven hangen kunnen we goed hè? Dat gaan we dus niet doen tijdens deze workshop, dat je het maar vast weet, als je je inschrijft. Want ik reken er natuurlijk wel op dat je er bij bent. Dit is geweldige informatie en voor de prijs hoef je het al helemaal niet te laten.

Na deze avond kan je aan de slag. Je zult weten wat je moet doen om écht te veranderen. Je komt na zo’n avond vol informatie en inspiratie terug met het gevoel van: “Ik kan zelf keuzes maken waar ik op kan vertrouwen.” Het fijne is dat je ongegeneerd alle vragen kan stellen aan mij.

Je gaat met energie naar huis. Energie omdat je lekker (om jezelf) gelachen hebt, en omdat je aan de slag kan. Je hebt alle kennis waardoor jij exact weet wat je moet doen en in welke volgorde om ook van jouw leven een top leven te maken. Je leert het stappenplan dat mijn klanten succesvol heeft gemaakt in wat zij dan ook wilden bereiken.

Wanneer is het goed om te komen?

  • Als je klaar bent om te starten en een verandering wil zien in je leven.
  • Als je klaar bent met dat eeuwige nadenken, negatieve gedachten en jezelf vergelijken.
  • Als jij behoefte hebt aan een duidelijke aanpak en precies wilt weten waar je moet beginnen.
  • Als je weet dat je hulp nodig hebt in het zetten van stappen.
  • Ookal ben je wel het type van alles zelf willen oplossen. Wat heb je te verliezen? Je hebt zoveel meer te winnen, zo kan je ook denken.
  • Als je bereid bent in jezelf te investeren. Qua tijd, geld, energie en doorzettingsvermogen. Jij bent het waard om te mogen zijn wie je wilt zijn.
  • Als je het nu wil laten gebeuren.

Reserveer vandaag je plek nog!

Praktische informatie

Datum: woensdag 11 april van 19.30 – 22.00 uur

Locatie: Het Coachhuis, Oorsprongpark 7, Utrecht (let op Google geeft Coachhuis Nieuwe Gracht)

Investering: MAAR € 25 zaalbijdrage, incl. BTW

Hee, leuk dat je er bent. Ik ben Kiki Kemp . Al ruim 26 jaar houd ik me bezig met persoonlijke ontwikkeling. En nu ook als coach. Ik begeleid voornamelijk vrouwen op het gebied van die uitdagingen omtrent zelfvertrouwen, onzekerheid, werk-prive, onbestemd naar gevoel en patronen. Zodat ze gelukkiger, vrijer, en meer zichzelf kunnen zijn.

Ik investeer elk jaar in mezelf. Dat vind ik belangrijk voor mijn ontwikkeling. En elke keer denk ik dat ik ‘er al ben’.Maar elke opleiding zorgt er voor dat ik nog meer zelf alles doorleefd heb. Ik kan echt zeggen dat ik me steeds sterker en gelukkiger voel. Meer verrijkt, tot rust en milder naar mezelf.

Ik denk ook dat dit een logische volgorde is, als je mensen iets wilt leren, dan zul je uit ‘ervaring’ moeten kunnen spreken en niet alleen vanuit ‘kennis’.

Wat levert het je op?

 

Resultaten Kiki Kemp Je weet waar je staat zodat je ook weet hoe je verder moet

Resultaten Kiki Kemp Het levert je een bak aan informatie op waar jij echt wat aan hebt.

Resultaten Kiki Kemp Het geeft je een helder inzicht waar je actie op gaat nemen

Resultaten Kiki Kemp Je gaat ook daadwerkelijk actie nemen, zonder dat je dat eng vindt of dat het meteen je hele leven op zijn kop zet

Resultaten Kiki Kemp Je gaat met hernieuwde energie en vertrouwen naar huis

Ruim 4 jaar geleden begon ik mijn eigen coachpraktijk. Mijn klanten die ik coachte liepen de deur uit met fantastische resultaten. Vol trots en volledig op zichzelf vertrouwen. Het leven leiden waarvoor ze bestemd zijn. Gewoon gave sterke vrouwen.

Het viel me als snel op dat alle vrouwen die ik coachte, tegen dezelfde zaken aanliepen. Ze komen binnen met weinig zelfvertrouwen, of willen meer in het nu, of betere werk-prive balans, of meer in hun kracht staan etc. En uiteindelijk komt het allemaal op hetzelfde neer: Dat je mag zijn wie je bent en dat je daar helemaal ok mee bent.

En nu wil ik dat ook graag met jou delen. Een 6 stappenplan, op basis van mijn eigen ervaring en kennis.
Een heel logisch stappenplan dat goed te volgen is. Zodat je weet wat je moet doen en vooral ook hoe je moet beginnen. Want het liefste wil je morgen al veranderd zijn. Zo snel mogelijk de juiste keuze maken toch? Het kan je niet snel genoeg gaan. Volgens mij ben je het echt zat hè?

Nu zie ik vrouwen maar hopen op betere tijden. Zeg nu eerlijk, om te veranderen gaat hopen niet werken. Hoe goed je ook bent. Hoe het nu gaat kost teveel energie en levert weinig tot niets op. Behalve die slapeloze nachten, onzekere momenten van je niet goed genoeg voelen, jezelf maar afvragen of dit het nu is?

Herken je dit? Dan moet je NU mijn stappenplan gaan volgen.

Dit stappenplan zorgt voor fantastische resultaten bij mijn klanten

“Heb meer rust en energie!”

Het traject heeft mij nieuwe inzichten gegeven. Het heeft mij ‘gedwongen’ tot actie ondernemen. Ik heb zelfvertrouwen op bepaalde gebieden terug gewonnen. Ik kan pessimisme ombuigen naar positieve. Stappen uit comfortzone. Keuzes maken. Het heeft mij duidelijk gemaakt dat alles wat ik verlang en wil, in mijzelf zit, net als dat wat mij daarvan weerhield. Heb hierdoor meer rust en nieuwe energie! Kiki helpt je met ‘struggelingen’ die je zelf niet goed kan aantonen of onder ogen kan/wil zien. Ze helpt je op een prettige manier op weg. Het heeft bij mij geholpen bij het bereiken van persoonlijke doelen. En ook het verbeteren van mijn resultaten.

Kim Krauwel, 31 jaar

Senior Project Manager, Amsterdam

“Ik kan reflecteren op mezelf”

Voor de coaching was ik moe, kon nergens mijn draai vinden. Had constante onrust in mijn hoofd en lijf. Ook was ik mijn doel kwijt en kon ik in mijn werk niet meer de energie vinden om dingen te doen. Het plezier was compleet weg. Thuis had dit ook zijn weerslag. Ik kon weinig hebben van de meiden en zag van weinig dingen de leuke kant in. Nu heb ik weer plezier in mijn werk. Meer rust in mijn hoofd en lijf. Hierdoor ook rustig kunnen zijn. Ik kan reflecteren op mezelf zonder meteen heel negatief te zijn. Juist ook de positieve dingen te benoemen.

Pam Ladage, 36 jaar

Leerkracht, Nieuwegein

“Je kan niet alles zelf!”

Zonder de gesprekken met Kiki was ik nooit zo goed voor de dag gekomen. Kiki heeft een out of the box visie. Ze heeft een frisse kijk op zaken. Ze kan jouw vaak vastgeroeste (gedachte)patronen doorbreken. Je kan niet alles zelf. Tuurlijk een coach kan ook een vriend of familielid zijn. Maar Kiki is een professional met een duidelijke aanpak. Ik heb meer zelfvertrouwen, ben ontspannener, milder en veel trotser op mijzelf!

Victor Visser, 36 jaar

Senior Product Designer, Utrecht

“Ik ben me bewust van mijn eigen manier van handelen.”

Kiki maakt je bewust van de keuzes die je maakt en waarom je deze maakt. Je wordt je volledig bewust van de obstakels. Een coach houdt je een spiegel voor. Ze laat je zien dat er vaak veel meer komt kijken bij beslissingen dan je zelf in eerste instantie voor ogen hebt. Het maakt je ook bewust van je eigen manier van handelen.

Hanneke Heeren, 28 jaar

Campagne Manager, Amsterdam

Reserveer je plek voor €25,00 (incl. 21% BTW)